Fedora Logo

Pamja për instalim të Fedora Server-it ju lejon të krijoni për kompjuterin tuaj media që bën nisjen e instaluesit për instalim të Fedora Server-it drejt e te hard disku juaj

Që të përdorni këtë pamje, ju duhet një pajisje që mund të krijojë ose "pjekë" DVD, ose një diskth USB të paktën po aq të madh sa edhe pamja.

Dokumentim dhe burime të tjera

Para instalimit të Fedora-s, mund të kontrollonit nëse sistemi juaj i përmbush domosdoshmëritë minimum për Fedora-n. Shihni shënimet e versionit për të parë domosdoshmëritë minimum dhe rekomandimet.

Ka edhe një Udhërrëfyes të plotë Instalimesh. Këshillojmë t’i hidhni një sy përpara se të instaloni në makinën tuaj, ngaqë ka përgjigje për mjaft pyetje të rëndomta.

Mënyra të tjera për të marrë media

Media instalimi të Fedora-s mund të blini nga tregtues në Internet ose nga një tregtues vendor në zonën tuaj.

S’e përballoni dot çmimin e medias? Kërkoni media instalimi Fedora prej Programit Media Fedora Falas.


Duke klikuar dhe shkarkuar Fedora-n, shprehni miratimin tuaj për t’u pajtuar me kushtet dhe termat vijuese.

By downloading Fedora software, you acknowledge that you understand all of the following: Fedora software and technical information may be subject to the U.S. Export Administration Regulations (the “EAR”) and other U.S. and foreign laws and may not... Lexoni më tepër >

Shkarkime të Tjera

Pamje Netinstall:

Merrni më tepër Fedora