Fedora Logo

"Ne vendosëm të përdorim Fedora Atomic si bazë për Nismën tonë Navops - grumbullin Kubernetes duke dhënë zgjidhje sepse klientët tanë besojnë dhe përdorin sistemet e operimit të Red Hat. Ne e dashurojmë aspektin e pandryshueshëm të Fedora Atomic i cili është perfekt për mjedise të kontejnerizuara."

Cameron Brunner, Kryetari Arkitekt, Navops nga Univa

Atomic Host

Atomic Host nga Projekti Atomic është një platform me peshë të lehtë dhe e pandryshueshme e konceptuar me qëllim të vetëm xhirimin e aplikacioneve të kontejnerizuara.

Versioni i Fedora-s i Atomic Host përdor të njëjtën depo paketash si Fedora Server, dhe ju furnizon me versionet më të fundit të Atomic.

Përditësimet e Ostree

Përditësoni automatikisht sistemin tuaj nga rrjedha e sipërme e OStree. Bëjini servervat tuaj identik dhe kthejini pas lehtësisht nëse ka ndonjë problem gjatë përmirësimit.

Atomic CLI

Menaxhoni kontejnerët e Docker, kontejnerët e sistemit, aplikacionet Atomic, dhe më shumë duke përdorur vetëm një command-line të përshtatshëm.

Optimizuar për Kubernetes dhe Openshift

Jeni duke ndërtuar një grumbull me Kubernetes ose Origin për të xhiruar aplikacionet tuaja të kontejnerizuara? Xhirojeni atë në Fedora Atomic, e cila ju siguron juve platformën që ju nevojitet në një sistem operimi të vogël dhe të pakët.

Jeni gati për të provuar Fedora Atomic?

Shkarkojeni tani

There's more to

Kompjuter

Ky është sistemi Linux që keni pritur kaq kohë.

Shërbyes

Teknologjia më e re. Themele të qëndrueshme. Tok, për aplikacionet dhe shërbimet tuaja.