The Fedora Privacy Policy has been updated. Read the new version on the wiki.
Use of Fedora services is subject to these terms starting May 25, 2018.
Fedora Logotext

Zgjidhni Lirinë. Zgjidhni Fedora.

Më pak rregullim, më tepër risi. Zgjidhni një variacion të Fedora-s

që iu përshtatet nevojave tuaja, dhe filloni ta përdorni pa humbur kohë.

freedom
friends
features
first

Fedora është përherë e lirë për t’u përdorur, ndryshuar, dhe përhapur nga kushdo. Është ndërtuar dhe përdorur nga njerëz anembanë botës, të cilët punojnë tok si një bashkësi: Projekti Fedora.

Dëshironi më tepër mundësi Fedora?

KDE Xfce Cinnamon
LXDE MATE-Compiz SoaS

Bashkësia Fedora hedh në qarkullim edhe pamje për ARM, Degë Live alternative, dhe të tjera variacioni të Fedora-s të prodhuara për nevoja të veçanta. Shfletojini te sajtet Degëzimet Fedora ose sajti Fedora Labs.

Mbani lidhje dhe jini i informuar.

Revista Fedora

Doni të përfshiheni? Të shihni se ku janë punët te bashkësia? Lexoni lajmet më të reja dhe gjëra të tjera të lezetshme te Fedora Magazine.

Lexoni dokumentimin.

Fedora Docs

Merrni ndihmë.

Pyesni Fedora-n

Ju duhet ca ndihmë me Fedora-n? Shihni te Pyetni Fedora-n, prej nga mund të lexoni arkivat e pyetjeve të bëra nga përdoruesit, ose mund të bëni pyetjen tuaj.